Ajtózár és zárcsere Budapest területén

Ajtózár és zárcsere Budapest területén

Üdvözli Önöket az SOS zárjavítás. Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás és ingatlan felmérés

2018. szeptember 13. - Privát Béla

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás és ingatlan felmérés 

 

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés

Beruházás lebonyolítás és műszaki ellenőrzés tippek

Beruházás lebonyolítás és műszaki ellenőrzés

 

Küldetésünk, hogy Ön biztonságban érezze magát otthonában, és ezért szakembereink mindent meg is tesznek, hogy ez ne csak elméletben, de gyakorlatban is megvalósuljon!

zarcsere.jpg

Szakembereink szívesen vállalják, hogy szakszerű felvilágosítást adjanak Önnek azzal kapcsolatosan, hogy miképpen tudja otthonát a legbiztonságosabban tartani.  15 éves tapasztalattal rendelkezünk, a nap 24 órájában mindig rendelkezésére tudunk állni, legyen szó bármilyen felmerülő problémáról, mi azon vagyunk, hogy azt mihamarább kiiktassuk, megjavítsuk. 

Annyi dolga van csupán, hogy szakemberünkkel leegyeztetni az időpontot, hogy mikor tud kimenni önhöz személyes konzultációra, javításra, a probléma gyors elhárítására. Ingyenesen fel is tudjuk önnek mérni, hogy milyen biztonságtechnikai rendszer lenne önnek a legalkalmasabb.  Több féle szolgáltatást tudunk nyújtani: főbb profilunk a zárjavítás, zárszerviz, biztonsági rácsok, biztonság ajtók beszerelése. 

Generálkivitelezés, lakásfelújítás és műszaki ellenőrzés 

Generálkivitelezés, lakásfelújítás és műszaki ellenőrzés 

Generálkivitelezéslakásfelújítás és műszaki ellenőrzés 

Építési telek és kivitelezés

Egy kis plusz információ a betörésekkel kapcsolatosan, remélem érzékeltetni tudjuk, hogy mennyire fontos az , hogy ön és családja, illetve értékei nap mint nap biztonságban legyenek. Az egyik legismertebb betörési módszer a hengerzártörés.

Ez a folyamata konkrétan csak néhány másodpercet vehet igénybe, amit valljunk be, nagyon kevés. Megelőzésére melegen ajánljuk a törésvédő pajzs beszerelését.  Azonban van, hogy sokszor befeszítéssel, kifeszítéssel tudnak bejutni az otthonunkba. Védekezni a betörők ellen lehetséges még biztonsági ráccsal, hevederzárral, törésvédő pajzzsal, biztonsági ajtóval.  Átlagosan elegendő lehet 15 perc ahhoz, hogy kirabolják otthonát.  Bátran vegye fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy ez soha ne forduljon elő önnel!

A bejegyzés trackback címe:

https://ajtozar-zarcsere-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2514238495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása